Ju lutem jepni emrin, email dhe komentin tuaj. Te dhenat me shenjen (*) jane te domososhme.

Emri*:
E-mail*:
Telefoni:
Komentimi*:

Adresa:   Fadil Beqiri Am Bahnhof 13, 98704 Langewiesen, Germany

Telefon:  (0049)-3677 46 29 58